Hotel og rejse

Hoteller

Protur/HUE/Hotel Isla Canela Golf/Frederikssund Golfklub

Tæt ved grænsen mellem Spanien og Portugal ligger dette særdeles charmerende boutique hotel. Hotellet kan nås fra både Faro og Sevilla lufthavn.

Hotellet – Hotel Isla Canela Golf
Dette eksklusive hotel har blot 58 værelser (54 med Queen Size seng eller Twin senge samt 4 Family Rooms med plads til 4 personer). Alle værelserne er udstyret med sove/opholdsrum, et flot badeværelse, tv & aircondition, samt tilhørende balkon eller terrasse med dejlig udsigt til golfbanen. Til rådighed er også frit internet samt fri parkering.
Opholdet i de dejlige dobbeltværelser indeholder halvpension – morgenmad og middage. Der er mulighed for at tilkøbe drikkevarer til middagene (4 glas vin eller øl, samt vand per middag) . Der er også mulighed for semi all inclusive med drikkevarer fra 17.30 til 23.00.

Måltiderne indtages i hotellets Thebussem Restaurant, der ligger på 1. salen, og har flot panoramaudsigt. I stuen direkte under restauranten, findes hotellets hyggelige bar, med direkte adgang til en stor udendørs terrasse.

Golf
Lige ved hotellet ligger Isla Canela Old Course. Banens hul 17 og 18 ligger omkring selve hotellet og der er ikke mange meter til 1. Tee.
Banen, der er designet af Juan Catarineu, åbnede i 1993, og er flad og venlig at gå. Der findes flere vandhazarder samt masser af oliven- og appelsintræer. Banen er velholdt og undervejs på din golfrunde vil du opleve flere smukke udsigter, i denne skønne natur. For nyligt kunne åbningen af et nyt klubhus, ved Isla Canela Old Course, fejres. Her er det oplagt at nyde en dejlig frokost eller drink, efter en runde på golfbanen. Klubhuset har også en dertilhørende proshop, der dækker de mest nødvendige behov til spillet.

I kort gåafstand fra hotellet, og tæt ved første hul, findes træningsfaciliteter med driving range, bunkers, samt indspils- og puttinggreen.

I 2020 åbnede Isla Canela en ny 18-hullers bane, således at hotellet nu tilbyder 36 hullers golf! Banen Isla Canela Links ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet, og Isla Canela arrangerer transport til og fra Isla Canela Links.

Banen er beliggende ved bredden af ??Guadiana-floden og med en spektakulær udsigt over Portugal. Her kan du nyde 18 huller i links stil, midt i et fredet naturområde.

Transporter

FLY - København (D83620)

Udrejse

Afgang:
København 07:00
16. november 2024
Ankomst:
Faro 09:50
16. november 2024

Hjemrejse

Afgang:
Faro 10:35
23. november 2024
Ankomst:
København 15:15
23. november 2024