Program

Udskriv programmet

14. november 2024

-
Vi Elsker Golf
Vi Elsker Golf

Vi gentager succesen - igen!

Rejs med Vi Elsker Golf til Iberostar Royal Andalus, hvor vi i samarbejde med Brian & Andreas, slår dørene op til en fantastisk uge med masser af golf, undervisning, LIVE musik og underholdning. Brian Vester, Andreas Hartø, Jacob Nordestgaard & Klassens Tykke Dreng står klar til at byde jer velkommen til en spændende og indholdsrig uge, på det herlige Iberostar Royal Andalus resort. Vi Elsker Golf Vi Elsker Golf er startet af Brian Vester og den tidligere Europatour spiller Andreas Hartø. Med dem er det sociale i fokus, og der er plads til alle uanset alder og golfniveau. Udover deres utrolig evne til at skabe social hygge, så er golfspillet også i højsædet. Der er 5 runder golfrunder inkluderet, som spilles på de to Novo Sancti Petri baner. Der er undervisning og clinics ved bl.a. Andreas Hartø i løbet af ugen. Der vil være live musik flere aftener med underholdning fra Klassens Tykke Dreng samt den danske musiker Marius Grønkjær.


-
Flyrejsen
Flyrejsen

Udrejse torsdag d. 14. november 2024: Billund til Sevilla (Flytider følger snarest)
Hjemrejse torsdag d. 21. november 2024 Sevilla til Billund (Flytider følger snarest)

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Udrejse torsdag d. 14. november 2024: København til Malaga (08:00 - 11:40)
Hjemrejse torsdag d. 21. november 2024 Malaga til København (15:00 - 18:45)

-
Hotellet
Hotellet

Dette flotte 4 stjernede resort, har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km klitter og hvidt sand. Resortet er flot og nyrenoveret, med mange fremragende faciliteter. Værelserne er moderne indrettet og har smuk udsigt til enten hav, strand, pool eller området foran hotellet. Hotellet indeholder flere restauranter og barer, hvor der serveres traditionel spansk mad med tilhørende lokal vin. Hotellet har både indendørs og udendørs pool, fitnesscenter og spa. Med i opholdet er Semi All Inclusive. Det betyder, at morgenmad og aftensmad er inkluderet. Der er desuden inkluderet drikkevarer fra kl. 18:00 – 24:00, der dækker de almindelige drikkevarer, som øl, vin, vand og en lang række drinks og spiritus.

-
Golfbanerne
Golfbanerne

Ugens golfrunder spilles på de to Real Club Novo Sancti Petri baner, hvis klubhus er placeret blot 300 meter fra hotellets hoveddør. De to golfbaner er de første af slagsen, der er designet af den legendariske Severiano Ballesteros. Om end banerne primært er flade, leverer de mange pinjetræer rigeligt med udfordringer for golfspillere på alle niveauer. På enkelte huller er der mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over Atlanterhavet. Ligesom banerne, er resortets træningsfaciliteter også af høj kvalitet. Her er rig mulighed for at indstille svinget eller det korte spil, inden en runde på en af de to skønne baner. Resortets klubhus indeholder en flot proshop, samt en dejlig restaurant og bar. Skulle man ønske at bruge hviledagen i golfens tegn, vrimler det med golfbaner af god kvalitet i området. Her skal især nævnes banerne Montenmedio, Fairplay Golf og Montecastillo Golf.

-
Transport
Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla/Malaga Lufthavn og resortet.

-
Turledere
Turledere

Brian Vester, Andreas Hartø & Jacob Nordestgaard

-
Pakken indeholder
Pakken indeholder

Flyrejsen til Sevilla eller Malaga
Transport af golfbag og kuffert
7 nætter i delt dobbeltværelse
Semi All Inclusive med morgenmad, aftensmad & drikkevarer mellem 18 & 24.
Underholdning
5 runder golf på Novo Sancti Petri A & B
Andreas Hartø clinics med tips og tricks
Mulighed for let undervisning ved Hartø og Nordestgaard
Fri trolley og træningsbolde på de fem golfdage
Fælles bustransport
Massevis af præmier
Mulighed for udflugt på hviledagen

Pris pr person: kr. 12.495,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 2.300,-